Pages

27.4.2009

rakkaus

Perjantaina päivääni saapui piristämään tällainen lähetys:


Olin kerrankin paikalla ajoissa ja sain napattua nämä ihanuudet! <3

Ei mulla sitten muuta tällä kertaa. Neuleet edistyy todella hitaasti, olen torstaista asti siivonnut (ja urakka jatkuu vielä) kotia kevätkuntoon ja neulominen on tapahtunut illalla silmät puoliummessa muutama kerros, että saisin edes yhden pienen työn Project Spectrumin alla valmiiksi. :P

Edit: linkki lisätty.

18.4.2009

pretty in pink and turquoise

MaaritH! Voitit arpajaisissani, lähettäisitkö osoitteesi minulle (asaotus ät gmail piste com)?

Flunssa piti otteessaan alkuviikon, mutta perjantaina pääsin viimein lähtemään kaupungille. Lankaideassa menikin hyvä tovi miettiessä, mitä ostaisi kellekin ja samalla pengoin Zauberball-laatikkoa kuin karkkia valitseva lapsi. Ja kaiken sen ajan jälkeen tajusin tänään että olin unohtanut sen, mitä sieltä arpajaisvoittojen lisäksi lähdin hakemaan, eli ne hemmetin kaapelinyhdistämiskilkkeet!

Paketit lähtevät siis maanantaina (tai tiistaina, ottaen huomioon maanantain yleisen katastrofaalisuuden) postin matkaan (ainakin Tanjan ja ison gnun). Palkinnoista en vielä laitakaan kuvaa, mutta eihän lankakaupasta nyt voi poistua ostamatta itsellekin jotain:


Nyt minullakin on oma Zauberball! Näistä tulee sirkussukat, sillä Sisut eivät sopineetkaan niihin (pitää varmaan tämäkin langan kanssa tehdä vähän kikkaskonsteja paksujen nilkkojeni vuoksi). Sen sijaan toisen turkoosin kerän kaveriksi ostin vaaleanpunaista, joka pääsi jo näin pitkälle eilisillan ja tämän päivän aikana:

Olen jonkun aikaa tehnyt kaikenlaista "ihan kivaa" ja varsinkin epäonnistunut neulepusero kaihersi mieltä niin, että piti aloittaa jotain tosi ällösöpöä. Epätyypillisesti minulle näistä tulee lyhytvartiset sukat.

Lankaostosten, Koskikeskuksessa käväisyn (mitä ihmettä on tapahtunut Merletolle, eihän sieltä uskalla enää mennä lankaa ostamaan?! :O Toisaalta nappeja on nyt vähän helpompi ja mukavampi valita, mutta silti...) sekä Subwayssa nautitun lounaan jälkeen tapasin ystäväni Metson kulmilla ja kolusimme parit kirpputorit vielä läpi. Neljä kirjaa kannoin kotiin, yhteishinnaksi näille tuli 9,90 euroa.

13.4.2009

The Arvonta

Kiitos kaikille kommenteista ja ehdotuksista! Erityiskiitos Tanjalle, joka lähetti minulle kaksi kerää ValoVilleä keltaraitasukkiin, laitan sinulle pienen paketin kiitokseksi. :)

Ennen arvontatulosten julkistamista esittelen kuitenkin jotain pientä valmistunutta. Äidille mainostin joulun alla Austermannin Stepiä ja joululahjaostoksilla hän osti minulle kerän neulottavaksi. Kauan sainkin odotella innostusta, ennen kuin tajusin, mitkä sukat tuttifruttilangasta tulisi!


Malli: Jaywalkerit (Ravelry) omin modauksin*
Lanka ja menekki: Austermann Step, 73 g
Puikot: 3 mm
*Omat modaukset: tavallinen lappukantapää ja sädekavennus
Muuta: Oli tarkoitus käyttää tähän lankaan 2,5 mm puikkoja, mutta kolmosen puikoilla tiheys oli yksi yhteen ohjeen kanssa - ohjeen, jossa ohjeistettiin käyttämään 2,25 mm puikkoja! Ai minullako tiukka käsiala...

Äiti oli tyytyväinen sukkiinsa ja suostui jalkamannekiiniksikin, ja samalla sukulointireissulla kuskinani ollut äidinäiti (terveisiä vaan jos luet!) ihasteli langan värejä. :) Mielestäni aika äklö lanka sai paljon kivemman muodon näissä kuin perussukissa. Tahtoisi tehdä itsellekin Jaywalkerit, mutta kun jalkaterästä kävisi tuo äidille tekemäni pienin koko suurin piirtein, niin nilkka on sitten jo paksumpi ja levenee aika nopeasti ylöspäin, eikä tuohon malliin oikein saa kivasti mitään kavennuksia ujutettua varteen.

Mutta! Siihen arvontaan!

Annoin miehen kotiin tultuaan syödä ja kahvitella ja raapustelin ylös arvontaan osallistuneet kommentit ja niille numerot. Mies toimi sitten satunnaislukugeneraattorina ja arpoi seuraavanlaisesti:

-kaikkien osallistuneiden kesken arvotun palkinnon (joka on vielä kaupassa) saa iso gnu
-keltaisia ehdottaneiden kesken jaetun bonuspalkinnon taas saa MaaritH

Onnea voittajille! Laittaisitteko osoitteenne mailiin (asaotus miukumauku gmail piste com) niin laitan palkinnot liikkeelle. Olen edelleen flunssassa joka ei tunnu talttuvan vielä, joten en uskalla arvioida, kuinka pian pääsen kaupungille ja postiin, mutta toivottavasti jo tällä viikolla. :)

12.4.2009

Arvonta on päättynyt!

Arvonta-aika on nyt virallisesti päättynyt! Suoritan arvonnan huomenissa.

Myös pääsiäisen TSH-putki päättyi muutama minuutti sitten. Sain sitten osuvasti flunssan, joka vähän kolkutteli jo perjantaina kurkkukivulla ja pääsi kunnolla jylläämään eilen, kun palasin sukuloimasta. Oh well, olipa ainakin syy tuijotella leffoja. :D Ja melkein (yhtä kerrosta vaille) sain takin raglanlisäyksetkin tehtyä, vaikka tänään on pää ollut sen verran täynnä räkää että ei ihan kauhean reippaasti sujunut neulominen...

So...where are they taking them?

10.4.2009

inspiraatio

On täällä taas jotain valmistunutta, mutta ne ei näytä miltään jos eivät ole jalassa, joten tarkemmat speksit yms. huomisen jälkeen, tässä pientä vilautusta:


Tähän piti myös tulla hehkutusta uudesta vhreästä puserosta, Project Spectrumin henkeen. No ei tullut. Saatuani puseron ja nappilistat langanpäiden päättelyä vaille valmiiksi alkoi joku epäilyttää ja sovitin päälle. Tuomio: mörvelö, sammakko, uusiksmän. Purin jo helmaa pitkälti ja nostelin silmukat puikoille, mutta pusero saa olla häpeämässä, kunnes saan aikaiseksi käydä Lankaideassa ostamassa KnitPron kaapelinyhdistämispalat.

Sillä aikaa sitten aloitin jotain muuta. Kaksinkertaista Nallea, vitosen puikot, ainaoikeaa, raglan, pitkä takki, huppu. Siinä jotain suunnitelmia. Viimeaikaisista purkutöistä viisastuneena teen muistiinpanot tällä kertaa lyijykynällä. Tulee ruma sivu muuten kun joutuu suttaamaan. :D



Mies lähtee pian kotiseudulleen, joten pääsiäisleski tarvitsi jotakin aiheeseen sopivaa inspiroivaa katseltavaa. Siis neuletakin aiheeseen. ;) Sain alkuviikosta katsottua loppuun viimeisenkin Mullan alla -boksin (nyyh), ja samalta kaverilta joka Multsit lainasi, hain myös TSH:t. Kunhan mies tuosta lähtee ja saan tämän postauksen julkaistua, teen tzatzikin maustumaan jääkaappiin ja aloitan elokuvaputken.

Viime aikoina olen kerännyt myös suosikkeihin ja koneelle erilaisia inspiraatiokuvia ja -sivuja. Kuvia en ala tähän linkittää, mutta listaan muutaman sivun, joista olen saanut inspiraatiota viime aikoina.

Meredith Dittmarin upeita massatöitä
Muistikirjojen kansia polymeerisavesta!
365 days of stuffed animals
Aimee Rayn ihania pehmoleluja
Skull-A-Day
Possessive Star Octo by Angie-Chan070707
Evil Dressmaker

P.S. Muistakaa arvonta!