Pages

26.7.2010

sitä sun tätä


Project 365: 15
Aloitin sukat Turkoosista reilu viikko sitten. Juuri tuota pidemmälle eivät ole ehtineet, kun Ennustaja huuteli niin lujaa, että siitä oli ihan pakko aloittaa toisilla puikoilla toiset sukat. Halusin vain nähdä, miten lyhyemmin värijuoksuin värjätty lanka käyttäytyy: tulee vähän paksumpaa spiraaliraitaa näemmä. Tilaamani vyötepohjatkin tulivat, olivat kuulemma ensin palautuneet lähettäjälle tullina...


Project 365: 16
Toissa lauantaina pari ulkopaikkakuntalaista tuli käymään Tampereella ja pidimme pienen neulepiknikin. Aloitin myssyn, joka joutui purkuun (enkä ole vielä aloittanut uusiksi). Ja sain darsilta Hesarin Kuukausiliitteen, kuka arvaa miksi? ;)


Project 365: 18
Toivottavasti lankoja ostaneet eivät pidä minua ihan hulluna, kun piirtelin maalasin vyötteisiin spiraaleja.


Project 365: 20
Pessi-möllykkää on kuskattu viimeisen viikon aikana monesti eläinlääkäriin. Pissavaivoja, kiteitä löytyi ja tulehdustakin, on antibiootit ja kipulääkkeet ja rakon limakalvoja vahvistava ravintolisä ja liuottava ruokavalio, mutta vaivat eivät meinaa helpottaa. Tänään taas, joudutaan menemään päivystykseen illalla, kun ei ollut päivälle enää aikoja vapaana. :(


Project 365: 23
Olen siis harjoittanut väriterapiaa. Aapelit saivaat niskaansa petroolia (molemmat vyyhdit siis). Värjäsin myös tilauksesta ystävälle, mutta niistä myöhemmin. :)


spiraalimyssy
Spiraalimyssy valmistui jo aikoja sitten. Vasta tänään sain otettua kunnon kuvat. Värjäsin vyyhdin BFL-sukkaa kahdella värillä, hienosti spiraaliraidoittui. <3

Tänään vein viimeisimmät lankamyynnit postiin. Samalla kotiutui jotain minulle ennenkokematonta postista. Juu ei, Wollmeise-kilpailuun en ole (vielä) lähtenyt mukaan, nämä sukkalangat tulivat Tausendschöniltä:

Tausendschön Sockenwolle Jupiter
Jupiter

Tausendschön Sockenwolle Wasserwelten
ja Wasserwelten, vapaasti suomennettuna siis Merimaailma(?).

16.7.2010

N-Y-T NYT!

Ohjeet: Jätä kommentti, jossa kerrot haluamasi vyyhdin numeron sekä sähköpostiosoitteesi. Postikulut (1-2 vyyhtiä 4,25 e, 3-4 vyyhtiä 6,70 e) lisätään hintaan. Kun olet kommentoinut, laitan sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta löytyvät tilitiedot. :)

Pyrin viemään aina isomman satsin kerralla postiin (mieluimmin kaikki kerralla), tähtään seuraavan postituspäivän ensi viikon alkuun.


1 - BFL Sock Ahti
Myyty - BFL Sock Ahti
semisolidi turkoosi/vaalea petrooli
100% Bluefaced Leicester
400 m/100 g
puikot 2-3
14 e


2 - BFL Sock Freyja
Myyty - BFL Sock Freyja
semisolidi pinkki/purppura
100% Bluefaced Leicester
400 m/100 g
puikot 2-3
14 e


3 - BFL Sock Kokko
Myyty - BFL Sock Kokko
tummaa metallinharmaata ja tummaa poltettua oranssia
100% Bluefaced Leicester
400 m/100 g
puikot 2-3
14 e


4 - BFL Sock Kuutar
Myyty - BFL Sock Kuutar
violettia ja vaaleaa hopeanharmaata
100% Bluefaced Leicester
400 m/100 g
puikot 2-3
14 e


5 - BFL Sock Mielikki
Myyty - BFL Sock Mielikki
semisolidi voimakas oranssi
100% Bluefaced Leicester
400 m/100 g
puikot 2-3
14 e


6 - BFL Sock Odin
Myyty - BFL Sock Odin
preussinsinistä ja hopeanharmaata
100% Bluefaced Leicester
400 m/100 g
puikot 2-3
14 e


7 - BFL Sock Tapio
Myyty - BFL Sock Tapio
semisolidi sammalenvihreä
100% Bluefaced Leicester
400 m/100 g
puikot 2-3
14 e


8 - BFL Sock Thor
Myyty - BFL Sock Thor
petroolia ja tiilenpunaista
100% Bluefaced Leicester
400 m/100 g
puikot 2-3
14 e


9 - BFL Sock Vellamo
Myyty - BFL Sock Vellamo
turkoosia ja kuparia
100% Bluefaced Leicester
400 m/100 g
puikot 2-3
14 e

15.7.2010

lähde tästä laulamaan

Huomenna, eli perjantaina 16.7. kello 19:00 myyntipäivitys! Pakanallista BFL:ää.

Esikatselukuvat Flickrissä. :)


Project 365: 12
Toissapäivänä oli postilaatikossa lähetys Kujeelta, lisää värjättävää <3. Kaksi vyyhtiä Aapelia, ne saavat ylleen luultavasti petroolin värin ja tulevat minulle polvisukiksi. :)

12.7.2010

tutkin iltamyöhään hiljaisia kirjoja

Olin viime tiistaina Runopiha-tapahtumassa Tallipihalla esiintymässä. Ensimmäinen varsinainen runokeikkani, huijui! Jännitys iski kunnolla vasta lavalla, ja tunsin alisuorittaneeni jotenkin, vaikka jälkikäteen olen saanut kuulla kommenttia, että "ihan kuin olisit ollut lavalla aina!"

Project 365: 5
Kuvausopiskelut ovat jatkuneet, ylläolevassa kuvassa palanen settiä ja keikalla ollut koru. :) Sain hameenkin valmiiksi, ja siitä tuli just ihana! Pitää vain pestä se uudestaan, yrittää poistaa kissankarvat ja odottaa viileämpiä säitä kuvausta varten.


Project 365: 6
Novitan syysuutuudet ilmeistyivät kauppoihin, vaikka helle vielä "hellii" kunnolla (minun kohdallani se on kyllä silkkaa pahoinpitelyä, sanovat muut mitä tahansa - minussa on varmaan eskimoverta, kun en siedä kuumaa oikeastaan yhtään). Takillinen petroolia seiskaveikkaa kotiutui kauppareissulta. :P


Project 365: 8
Aloitin myös sukat, ja pääsin kokeilemaan toden teolla 350D:n värintoistoa. Zitron Trekking Hand Artin Atlantik-väri on lähes mahdoton saada oikeaksi, mutta aika lähelle pääsin.

Helteitä uhmaten on pari päivää porissut lankapata. Eilen innostuin värjäämään itselleni sukkalankaa:

Project 365: 11
Ennustaja

Yarngrimoire Sock Bluebird
Blue Bird II

Yarngrimoire Sock Turkoosi
Turkoosi


Edit-täti kiirehti lisäämään, että tänään on padassa porissut BFL-sukkaa pakanallisaiheisissa väreissä. :) Ensi viikon alkuun yritän viimeistään saada päivityksen, kerron tarkemmin lähempänä!

P.S.: Ravelry-ihmiset! Tein jo joku aika sitten ryhmän Yarngrimoire Yarnsille. Sinne, jos ette oo jo! :)

3.7.2010

Levällään

levällään
Kaikki on vähän levällään nyt, kuten neuleet ja langat sohvalla.


hame wip
Moni asia on vähän auki, joillekin ei voi tehdä vielä mitään, toiset odottavat, että tartun toimeen. Hameprojekti (kuvassa) sai vihdoin jatkoa, kun otin uudenuutukaisen ompelukoneeni käyttöön. Johan se kone odotteli toukokuisesta syntymäpäivästäni asti ruokapöydän alla. :)


Project 365: 2
Illan päätteeksi raivasin ompelukoneen sivuun ja levitin tilalle korujuttuja. Koska työpöytäni on vaihteeksi kaaoksessa (vaikka vain pari viikkoa sitten siivosin sen viimeksi! Samperin kotitontut...).


Kirje
Suurin syy ylläolevalle levähtämiselle ja aukinaisuudelle lienee tässä. Edessä taitaa olla muutto Hämeenlinnaan. :)


Project 365: 1
Kirje tuli torstaina, ja perjantaina juhlistin sitä, ja nimipäivääni shoppailemalla (ensimmäisen kuvan Zauberball oli palkinto kouluunpääsystä) ja leipomalla suklaa-pekaanipähkinämuffineja. <3

Ylläoleva kuva oli muuten tulosta siitä, kun toisen kerran elämässäni pidin digitaalista järjestelmäkameraa käpälissäni (niin, että myös kuvasin sillä). Mies osti meille käytetyn Canon EOS 350D:n. :) Lähitulevaisuudessa kuvat siis eivät välttämättä ole huippulaatua, sillä opettelemista on. :D

Aloitin myös Project 365:n, jonka tarkoituksena on ottaa yksi kuva päivässä. Julkaisen kuvia täällä, mikäli ne sopivat edes jotenkin aiheeseen, muuten löytyvät flickristä. :)